Skip links

Görülmekte Fayda Var

1993 yılında, tesadüf / zorunlu alınan bir cutter plotter ile başladı yolculuğumuz. İsmimizde hep "BİZ" vardı.

BİZERK GÖRSEL

GEÇMİŞTEN BUGÜNE

1993 yılında, tesadüf/ zorunlu alınan bir cutter plotter ile başladı yolculuğumuz. İsmimizde hep “BİZ” vardı. Biz’i bazen birbirimizi, bazen işimizi, bazen müşterilerimizi, bazen kentimizi ve ülkemizi anlatırken kullandık.

Biz’i kullanmayı sevdik Çünkü Biz’i sevdik. Biz’deki vurgu sadece farkımızı anlatmayı değil, bir şeyi birlikte yapmaya çalışmanın zevkini ve gücünü bilmeyi de içermektedir.

Hakkımızda söyleyebileceğimiz, alanımızda ciddi bir birikime ve deneyime sahip olduğumuz, bunları paylaşmakta tereddüt etmediğimiz, müşterilerimizin ihtiyaçları ile ilgilendiğimiz ve zarafeti önemsediğimizdir. Ne iş yaptığımıza gelince; Her türlü malzemenin üzerine her türlü teknolojiyi kullanarak yazı, resim, işaret yaparız.

Tabela ve kalite panoları yaparız, iyi de yaparız. Birlikte iyi şeyler yapmak isteyenler, aradığınız Biz’de. Biz, sizinle “Biz” olmak istiyoruz, siz de ister misiniz? dedik. 2004’te limited şirket olduk ve Bizerk oldu unvanımız. Biz bir güç yaratmıştık. 2011 yılında “Kaz”ı maskotumuz seçtik, ve hikayesini severek kullandık. 2013’te müşterilerimizin talebi üzerine hareketli reklam billboard-raket ve dijital tabela (digital signage) ve kiosk uygulamalarına başladık. Bu alanda yoğunlaşmaya devam ediyoruz

Kazın Hikayesi

Kazlarla ilgili hikayeler muhtelif. Bizim maskotumuzun hikayesi, kazların uçarken kullandıkları “V” modelinden veanlatacağımız diğer özelliklerinden.

1. Kazların “V” şeklinde uçmaları bilinçli bir tercih veya başka bir deyişle tecrübeyle oluşturulmuş bir model. Çünkü bu şekilde uçulduğunda uçan her kazın kanat çırpması, arkadaki kaz için onu kaldıran bir hava akımı sağlıyor. Ortaya çıkan bu hava akımı da kazların uçuş menzilini % 70 oranında arttırıyor.

2. Grubun başında giden Kaz’ın hiçbir hava akımından yararlanamadığı için daha çok enerji harcaması, yorulduğunda arkaya geçmesi ve grup liderliğini dönüşümlü olarak sürdürmelerinden dolayı, ortak hedeflerinin uçmak / varmak olduğunu hiçbir zaman unutmuyorlar.

 3. Uçuş hızı yavaşladığında, arkadaki kazlar bağırarak, öndekileri daha hızlı uçmaları yönünde uyarıyorlar ve öndeki kazlar uyarıları dikkate alıyorlar.

 4. Grup içindeki herhangi bir Kaz’ın hastalanması, yaralanması veya uçuşu sürdüremeyecek duruma gelmesi halinde, gruptan ayrılan iki sağlıklı kaz da hasta / yaralı Kaz’a eşlik ediyor ve o Kaz’ın ölmesi veya yeniden uçabilir duruma gelmesine kadar yalnız bırakmıyorlar.

 5. Kazlar, gruplarını dışarıdan dahil olacak farklı kazlara da açık tutuyorlar.

 6. Kazlar, karada ve havada ısrarcı ve takipçi olmaktan vazgeçmeme özelliğine sahiptirler. İşte bunları öğrendiğimizden beri “Kaz kafalı” deyimine inat biz “Kaz’ın ayağı öyle değil” diyor, Bizerk’deki vurgumuzu maskotumuz Kaz’la devam ettiriyoruz.

Geçmişten Günümüze Bizleri Tercih Edenler